Omet les ordres de franja
Passa al contingut principal
Skip Navigation Linksinici

mascotes

puc viatjar amb la meva mascota?

Trasmediterranea, en col·laboració amb la Fundació Affinity, ha fet tot el possible perquè gaudeixis de la travessia amb la teva mascota.  Admetem qualsevol animal de companyia sempre que estigui documentat. Assegura't que portes la cartilla sanitària de la teva mascota i que aquesta està perfectament actualitzada de conformitat amb el calendari de vacunes i desparasitacions. Per a la teva tranquil·litat, tots els vaixells de Trasmediterranea estan equipats d'una farmaciola per a animals domèstics i tenen telèfons d'assistència veterinària les 24 hores per fer front a qualsevol imprevist.

Per obtenir el bitllet selecciona primer destí i data i més endavant en el procés de compra podràs reservar el viatge per la teva mascota.​

 

on viatja la meva mascota?

Les mascotes poden viatjar a les gàbies condicionades o gratuïtament en cistella de transport a bord dels nostres vaixells ràpids en acomodament butaca.

 

es paga algun import per la mascota?

La tarifa i l'acomodament de transport d'animals domèstics varia en funció de la ruta.

 

una persona invident pot viatjar acompanyada del seu gos guia?

Els gossos guia i d'assistència que poden acompanyar les persones amb mobilitat reduïda tindran lliure accés a les instal·lacions de passatge sense cap càrrec addicional. No ocuparan acomodament i s'ubicaran al costat del propietari sense molestar la resta del passatge. Hauran de portar la seva cartilla veterinària i anar degudament equipats amb morrió, collar i corretja.

 

el bitllet inclou l'alimentació de la meva mascota?

No. La manutenció durant el trajecte està a càrrec del passatger.

 

la meva mascota és petita, puc portar-la amb mi a la zona de butaques dins d'una cistella de transport?

T'oferim la possibilitat de portar la teva mascota en una cistella de transport als vaixells d'alta velocitat en acomodament butaca.

 

la gàbia per transportar mascotes ha de tenir unes mides especials?

La cistella de transport ha de mesurar com a màxim 50x40x25 cm i el pes de la cistella més el de la mascota no han de superar els 6 kg.

 

puc viatjar al Marroc amb la meva mascota? Quina documentació necessito?

Si viatges amb la teva mascota al Marroc, has de portar la documentació corresponent exigida tant per la Unió Europea com per les autoritats del Regne del Marroc. Si vas amb animals, et recomanem que consultis els requisits amb les autoritats competents.

 

durant la travessia puc visitar la meva mascota?

T'oferim la possibilitat de visitar la teva mascota per comprovar que estigui bé i tranquil·la durant el viatge. Fins i tot, en funció de les seves característiques, pots demanar permís per passejar-la per coberta. Si desitges visitar el teu animal durant el viatge, consulta amb el nostre personal quin és l'horari establert. Si el teu veterinari t'ha suggerit que li facis més d'una visita, comunica'ns aquest fet.

​ 

p​uc viatjar amb animals exòtics?

Sí, però és necessari aportar la documentació de l'animal en regla, segons la normativa legal vigent.​